Mama kupila malenom sinu Kinder jaje: SIediIa se kada je vidjela šta je pronašla unutra, najg0ra n0ćna m0ra - 0vo svi morate vidjeti (Video)
Breaking News

Mama kupila malenom sinu Kinder jaje: SIediIa se kada je vidjela šta je pronašla unutra, najg0ra n0ćna m0ra – 0vo svi morate vidjeti (Video)

Kada pomenemo kinder jaja, svi smo svijesni da je to mozda dječija omiljena poslastica. Ova firma je osmislila jako dobar način da privuče djecu, jer unutar čokolade u obliku jaja se nalaze razne igračkice koje djeca vole i koje su u skladu sa aktuelnim crtanim filmovima, što još više privlači djecu.

Danas donosimo priču mlade majke koja se zove Karly Mulligan i koja kako prenose mediji ima 28 godina. Ona je svom sinu kupila kinder jaje, ali prije nego što je sinu isto dala vidjela je da se u jajetu nešto čudno dešava pa je uzela n0z da otkrije o čemu se radi. Naime, u kinder jajetu se nalazi crv, vjerovali ili ne.

Da ne bi bila samo još jedna od onih mama koje vode računa o svemu i kako kaze izmišljaju da je nešto dobro ili ne, ona je uzela telefon i sve snimila, pa potom objavila na društvene mreze. Ukoliko sumnjate u ovu priču, pogledajte i sami video zapis koji je objavila i vidjet ćete sve:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *