Kada im je rekla koju će pjesmu otpjevati cijeli žiri je ismijavao: Onda u sali zavladao muk - "pa djevojčice.." (Video)
Breaking News

Kada im je rekla koju će pjesmu otpjevati cijeli žiri je ismijavao: Onda u sali zavladao muk – “pa djevojčice..” (Video)

Kada su talentovana djeca u pitanju, imamo prilike da vidimo kako sada u ovom vijeku imaju jako puno talent šou programa, muzičkih takmičenja i sličnih emisija, u kojima mogu da javno pokazu sve što mogu i za šta su sve sposobni. Ovo je jako lijepo, jer djeca imaju prilike da na jeftin način dokazu i pokazu sebe.

Danas ćemo pisati o jednoj djevojčici koja je došla da pjeva u jednom talent šou programu, ali kada je rekla žiriju koju pjesmu zeli da otpjeva, počeli da se smiju i rekli su joj da je to jako teška pjesma i da je trebala uzeti nešto lakše za takmičenje jer neće uspjeti. Njeno ime je Maja Gouh.

Ona je poslije sa svojim glasom stigla do polufinala i dala svima jasnu lekciju, ukoliko znate da nešto mozete nemojte dozvoliti nikome da vam se smije i da vam govori da ne mozete. Ukoliko vam neko kaze da ne mozete, istrajte u svojim namjerama, jer one su jedine bitne. Pogledajte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *