Svi prave ogromnu grešku sa kIimom koja ostavlja k0bne posIjedice: Doktorica up0zoriIa - "0vako je nikako ne koristite.."
Breaking News

Svi prave ogromnu grešku sa kIimom koja ostavlja k0bne posIjedice: Doktorica up0zoriIa – “0vako je nikako ne koristite..”

Kako vidimo temperature kako u Srbiji tako i na prostorima cijelog BaIkana su počele biti iz dana u dan sve veće. Moramo da naglasimo kako su se stručnjaci oglasili da je korištenje klima uređaja jako nezdravo u ovakvim okolnostima, a u nastavku teksta žemo navesti i zašto.

Anđela je doktorica koja je stručnja i koja radi u domu zdravlja Stari Grad u Srbiji. Ona je rekla da su ove t mperature jako visoke ali da to nije sve i da ce biti u porastu narednih dana pa je istakla da se ljudi ne izlazu velikim tepmeraturama ukoliko ne moraju. Navela je i da se koristenje klima uređaja smanji na minimum ,jer i one mogu izazvati uda’r kao što to moze izazvati i sunce.

Mnogo puta smo do sada i sami čuli kako promjena temperature moze l0še da utiče na naše tijelo, ta informacija nam nije strana, kako kaze doktorica, ali svi to uzimaju zdravo za gotovo. Up0zorenja i prevencije nikada nije na odmet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *