Oženjen sam, ali v0dim Ijubav sa šeficom već 2 godine i svaki put me dovede do IudiIa: Jednu stvar, ipak nikako da uradi - evo i šta
Breaking News

Oženjen sam, ali v0dim Ijubav sa šeficom već 2 godine i svaki put me dovede do IudiIa: Jednu stvar, ipak nikako da uradi – evo i šta

Kada kazemo da neko ima aferu sa šefom ili šeficom u ovom slučaju, to nije strana tema. Svi znamo da su uglavnom sekretarice te koje se gledaju kao Ijubavnice, ali ovo je primjer jednog mladića koji je istakao kako je imao afe’ru dvije godine sa šeficom i kako je ona samo znala šta treba da uradi kako bi on poIudio od stra’sti.

Naime, on kaze da je sve počelo kada mu je šefica hvalila svakodnevno izgled, poslije je ona njemu počela kupovati kafu, inače je to bio njegov posao. Kada su jednog dana krenuli kuci, ona s ezaustavila i rekla da je privIači i da bi zeljela da ima nešto više s njim, na šta je on naravno pristao.

Istakao je da samo ona umije da uradi jednu stvar koju niko drugi prije nije, kako je rekao njen stav i njeni pokredi ga uzbu’de toliko da mu ništa drugo nije potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *