Nemate kIima uređaja, svijet poIudio za 0vim izumom: Sve što vam treba je pIastična fIaša - evo kako napraviti kućnu klimu za 5 minuta
Breaking News

Nemate kIima uređaja, svijet poIudio za 0vim izumom: Sve što vam treba je pIastična fIaša – evo kako napraviti kućnu klimu za 5 minuta

Ne moramo puno da pričamo o trenutnim temperaturama na prostorima BaIkana ali i šire, jer vidimo da iz dana u dan imamo porast temperatura. Naime, one su dosegnule i do 35 stepeni, ali iznenadna promjena jako l0še utiče na ljude ,ponajviše na one koji su hr0nični b0lesnici.

Nemaju svi ljudi mogućnost da sebi kupe klima uređaj kako bi u svojim domovima napravili prijatnu temperaturu, ali jedan čvojek je rekao da vam klima uređaj i ne treba, sve što vam je potrebno jeste jedan ventilator i flaša vode. Ukoliko ste zainteresovani da vidite kak oda sami napravite svoj klima uređaj ostanite i pročitajte sve informacije u nastavku ovog teksta:

Kao što vidite ,potrebno je da uzmete flašicu od pola lutra da joj odsječete dno i da na njoj napravite male rupice. Flašice pričvrstite za zadnju stranu ventilatora, ali cvrsto da se ne pomijeraju, u nju stavite led i vodu, i uključite ventilator:

Na ovaj način žete dobiti hladan zrak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *