Mladić nesta0 prije 17 godina: Niko nije znao ništa o njemu, a onda ga pronašli - sve je sasvim slučajno riješeno, nevjerovatna priča
Breaking News

Mladić nesta0 prije 17 godina: Niko nije znao ništa o njemu, a onda ga pronašli – sve je sasvim slučajno riješeno, nevjerovatna priča

Imamo prilike svakodnevno da vidimo kako nestaju djeca ili Ijudi, da li je to u pitanju propust sistema, ili previše ljudi koji su počeli da se bave neIegaInim radnjama, pitanje je na kome treba dugo da se radi. Danas donosimo priču iz Irske , u pitanju je mladić po imenu Beri Kolen.

Kako smo u samom naslovu naveli Beri je nesta0 prije 17 godina, tačnije 2004te godine kada se vraćao iz jednog od lokalnih barova koji se nalaze na lokaciji po imenu Krušejven. Porodica nikada nije odustala od potrage a kako saznajemo nedavno su pronađeni njegovi 0statci.

On je bio ribar, a u automobilu na samom dnu mora je pronađeno tijeIo koje je putem analize ustanovljeno da pripada upravo ovom mladiću. PoIicija iz ove drzave je zvanično za medije potvrdila informaciju da se radi o njemu. Porodica je na kraju našla tijeIo ali naravno da su se nadali da je živ. Do otkrića je došlo slučajno, pronašli su ga ronioci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *