90-h je bila prava b0mba: Zbog nje su muškarci pucali po kafanama, sjećate li je se? (Foto)
Breaking News

90-h je bila prava b0mba: Zbog nje su muškarci pucali po kafanama, sjećate li je se? (Foto)

Bila je prava b.omba 90-ih.  Zbog nje su momci pucali po kafanama. Njeno ime je Slađana Košutić, pjevačici iz Srbije,  a bila je veoma popularna 80-ih i 90-ih godina. Zbog nje su momci pucali po kafanama, bezbroj tuča je bilo baš zbog nje.

Niko nije bio ravnodušan na njenu pojavu, te divan glas kojeg je imala. Kada je imala 23 godine zaljubljuje se u 0pasnog tipa i  pravi veliku grešku u svom životu. Osim toga što ju je maltretirao, Taj 0pasni tip iz Valjeva joj brani i da se bavi pjevanjem.

Tako da je nestala sa scene. Potom se razvela i 2002. godine pokušala vratiti karijeri, ali u tome nije uspjela.  Povukla se iz medija i  niko ne zna šta se sa njom desilo. Svi mi znamo za neke pjevače koji su jedno vrijeme bili popularni, najtraženiji, a onda su nestali i nisu se više pojavljivali u medijima.

Za to su imali različite razloge. Neki su se odselili, neki posvetili porodici, a neki jednostavno odlučili da ne  žele više time da se bave. Da li se vi  sjećate  Slađane Košutić? Evo kako je ona nekada izgledala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *