Sitne bradavice na koži vas nerviraju? Uklonite ih brzo, trebate samo jednu namirnicu
Breaking News

Sitne bradavice na koži vas nerviraju? Uklonite ih brzo, trebate samo jednu namirnicu

Da li imate pr0blema sa bradavicama na koži? Ovdje ćemo vam dati savjet kako da ih uklonite. Naravno, morate biti sigurni o čemu je riječ. Nije pametno da sami uklanjate izrasline sa kože, ako niste sigurni šta predstavljaju.

Možete samo napraviti ozbiljniji pr0blem. Poželjno je da odete na pregled i da se utvrdi o čemu je riječ. Pogotovo je pr0blem kada se te izrasline javljaju na osjetljivim mjestima: pazuhu dojci,  stomaku, kapku i sl. Može se desiti da ih p0vrijedimo dok se npr. oblačimo.

Sitne bradavice na koži se mogu ukloniti i uz ovaj prirodni proizvod. Riječ je o jabukovom sirćetu. Napominjemo da ovaj način ne koristite za bradavice na kapku ili u blizini očiju.Veoma je osjetljivo područje i to treba da uradi stručna osoba. U suprotnom možete iritirati ili p0vrijediti oko.

Što se tiče navedenog načina za uklanjanje bradavica, evo šta možete uraditi. Područje oko bradavice lagano oprati vodom. Možete namakati vodom 15-ak minuta. Potom natopite vatu jabukovim sirćetom i nanesite na bradavicu.

Stavite preko zavoj ili flaster.  Ostavite 15-ak minuta. Ponovite postupak tri puta dnevno, 7 ili više dana. Budite pažljivi. Prvo bi bradavica trebala potamniti, pa se stvoriti krasta i onda otpasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *