Riješila se kurjeg oka za samo dva dana: Stari i pouzdani recept daje rezultat odmah
Breaking News

Riješila se kurjeg oka za samo dva dana: Stari i pouzdani recept daje rezultat odmah

Kurje oko može stvarati nelag0du. Osjećamo bol, me možemo normalno hodati. Ne brinite jer ovaj pr0blem možete riješiti.  Čuvarkuća će vam pomoći u tome. Ova biljka je veoma korisna.

Može vam pomoći da riješite pr0bleme sa cistama na jajnicima, maternici, kao  i drugim  zdravstvenim pr0blemima.Dobro djeluje na kožu, a vrlo je efikasna za uklanjanje kurjeg oka. Nemojte se brinuti jer će pr0blem biti riješen za kratko vrijeme.

Potrebno je da uzmete list čuvarkuće i operete. Potom malo zarežete da bi izašao sok. Stavite na kruje oko i stavite gazu, flaster da se ne bi pomjeralo. Ostavite da stoji preko noći. Sutradan stavite novi list.

Nakon dva do tri dana ćete riješiti pr0blem ili primjetiti poboljšanje. Probajte jer je ovo zaista efikasna metoda.  Često ne znamo za brojne ljekovitosti koje biljke posjeduju. Trebamo se stoga više informisati.

Kada je riječ o kurjem oku, trebamo dodati da je bitno i to  da nosite odgovarajuću obuću. Nemojte da vam obuća bude tijesna ili neudobna  jer ćete tako samo povećati šansu da vam se kurje oko pojavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *