Svaka druga žena ga koristi, ali nemaju sve žene isto iskustvo
Breaking News

Svaka druga žena ga koristi, ali nemaju sve žene isto iskustvo

Jedan od najkorisnij sredstava za kosu mnogih žena jeste suhi šampon. Kada su žene u žurbi i nemaju vremena da operu kosu, obično nanesu ovaj suhi šampon koji vrlo brzo upije masnoću sa kose. Međutim, ono što mnoge žene ne znaju da ovo sredstvo sa sobom nosi i veliki rizik a u to se uvjerila i jedna djevojka.

Naime, djevojka po imenu Nicole Baxter je imala najneprijatnije iskustvo sa suhim šamponom, kada je nakon njegove upotrebe primjetila određene probleme sa svojom kosom. U početku ju je tjeme peklo, a kasnije je stanje bilo pogoršano i kosa joj je na nekim dijelovima glave potpuno otpala.

Čak su i ljekari bili zbunjeni ovim i odmah su joj rekli da prestane koristiti suhi šampon, što je ona i poslušala. Uskoro je osjetila da je tjeme više ne peče, a time su i ljekari bili u potpunosti siguri da je upravo taj suhi šampon bio uzrok njenih užasnih tegoba sa kosom.

Djevojka se oporavlja, ali još na nekim mjestima nema kose. Suhi šamponi dovode do nakupljanja raznih tvari na tjemenu, što dovodi do iritacija. Zato ne trebate često da ga koristite, već samo kada vam je baš nužda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *