Vendi svog muža krije kao zmija noge: Sad su ga uslikali, bivši fudbaler s kojim ima kćerku (Foto)
Breaking News

Vendi svog muža krije kao zmija noge: Sad su ga uslikali, bivši fudbaler s kojim ima kćerku (Foto)

Vesna Vukelić Vendi je neko ko privlači pažnju svojim ponašanjem i izjavama.  Njeno ponašanje je često na meti kritika. Naime, Vendi je šatorska pjevačica i snimci na kojima se vidi kako pr0vokativno pleše i dozvoljava muškarcima da je dodiruju dobijaju puno 0suda.

Vendi  je bila i učesnica rijalitija.   Njene izjave također privuku veliku pažnju.   Njen način izražavanje smo imali prilike vidjeti u emisijama, kao i rijalitijima. Pogotovo kada se raspravlja sa nekim.

Ipak, Vendi ne dotiče to što drugi imaju neg.ativne komentare na račun njenog ponašanja. S obzirom na prirodu njenog posla, rekli bismo da bi rijetko koji muškarac podržao to.  Vendin muž očigledno nema pr0blem s tim.

Podržava je u onome što radi i ne 0suđuje je kao što bi vjerovatno drugi. Ona ne voli da medijski eksponira muža i kćerku.  Tako da mnogi i ne znaju kako izgleda njen muž. Njen muž je Branimir Banjac, bivši je fudbaler OFK Beograda,  a od 2001. godine su u braku. Imaju kćerku Nikoletu. Evo kako Vendin muž izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *