U njegovoj porodici su svi pravnici ili ljekari, a skoro niko nije znao njegovo pravo ime, sve do sada (Foto)
Breaking News

U njegovoj porodici su svi pravnici ili ljekari, a skoro niko nije znao njegovo pravo ime, sve do sada (Foto)

U njegovoj porodici su svi pravnici ili ljekari, a malo ko zna njegovo pravo ime: O pjevaču Đorđe Davidu se u posljednje vrijeme često pisalo. On je na svom profilu podijelio vijest da je pozitivan na k0r0na virus.

Bio je na liječenju u b0lnicu i prije nekoliko dana je radio test i ispostavio se da je negativan. Đorđe se izliječio od k0r0na virusa. Tokom boravka u bolnici se javljao preko društvenih mreža i apelovao na sve da budu odgovorni i da se pridržavaju mjera koje su rečene.

Bio je dirnut mnogim prizorima iz b0lnice, nažal0st bilo je onih koji su tešk0 podnijeli zarazu, a i onih koji  su podlegli. Apelovao je na sve da ne prave greške kakve je on pravio i da ozbiljno shvate situaciju.

Nije mu sigurno bilo lako gledati sve to dok je bio u b0lnici, stoga je više apelovao na sve da budu odgovorni. Lijepe vijesti su da se pjevač izliječio, sada je u svom domu i zahvaljuje se svima na podršci koju su mu pružali.

Đorđe je bio član grupe” Generacija 5″, a 2000. godine počinje solo karijeru. Umjetničko ime mu je Đorđe David, pravo Đorđe Nikolić.  Nekoliko puta se našao na pozorišnoj sceni, a ostvario se i u filmskim ulogama.

On se posvetio muzici i glumi, dok su ostali članovi porodice većinom doktori i pravnici. To je Đorđe baš spominjao. Te da je mnogima bilo čudno što ni on nije krenuo tim sličnim zanimanjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *