Macu svi znate, a pogledajte kako izgleda njegova 20 godina mlađa žena, prava b0mba (Foto)
Breaking News

Macu svi znate, a pogledajte kako izgleda njegova 20 godina mlađa žena, prava b0mba (Foto)

Sigurno znate popularnog glumca Dragana Marinkovića Macu. Evo kako izgleda njegova supruga: Dragan Marinković Maca je veoma popularan glumac, ali i voditelj.  U zadnje vrijeme je promovisao i svoju predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je i život.”

Predstava je odlično prihvaćena od strane publike, kao i njegove starije.   Maca je bosansko-hercegovački glumac, voditelj i TV zvijezda. Završio je Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu. Trenutno živi u Srbiji. Iz prethodnih brakova ima sina Lava i Fjodora.

Stariji sin Lav živi u Sarajevu, Fjodor u Novom Sadu. Od 2016. godine je u braku sa Jovanom koja je od njega mlađa 20 godina. Po zanimanju je frizerka.  Kako se može zaključiti, veoma su sretni i razlika u godinama im ne predstavlja prepreku.

Dragan i Jovana su prošli veoma teške trenutke kada je Jovana prije dvije godine izgubila trojke. Gubitak beba ih je oboje pogodio.  Opet, jedno drugom su u tim teškim trenucima bili velika podrška.

Maca kaže da bi Jovana bila divna majka. To vidi prema tome kako se ponaša prema djeci u njenom okruženju. Odlično se slaže i sa njegovim sinovima. Pogledajte kako to Jovana izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *