Deset godina krila svog ljubavnika na tavanu, a onda je uslijedila bizarna situacija kada je trebala preseliti
Breaking News

Deset godina krila svog ljubavnika na tavanu, a onda je uslijedila bizarna situacija kada je trebala preseliti

Sigurno ste se i sami čudili dok ste čitali ovaj naslov. Ovo je priča o Doli Osterih. Imala je 32 godine i živjela sa mužem Fredom.  Jednog dana se mašina za šivenje pokvarila, te mladić po imenu Oto dolazi da je popravi.

Nije trebalo dugo da se Doli i Oto zaljube. Doli dolazi na čudnu ideju. Poziva Ota da živi na njihovom tavanu, skriven. Oto to prihvata, te daje otkaz na poslu.  I tako je Oto živio na tavanu, skriven. Počeo je da piše knjigu.

Prošlo je pet godina, a onda je Fred došao sa idejom da supruga i on presele  u Los Angeles.  Ona je počela da traži kuću s tavanom da bi i Oto imao gdje živjeti. Tako su u Los Angelesu živjeli 4 godine. 1922. godine su se Fred i Doli žestoko posvađali.

Oto je sve čuo i sišao, te ubi0 Freda pištoljem.  Policiji su ispričali kako je bio pokušaj pljačke, na kraju nije bilo dokaza protiv njih i nisu odgovarali.  Nakon toga se Doli preselila u drugu kuću. I opet je Oto nastavio da živi na tavanu.

Onda je Doli upoznala advokata Hermana i u njega se zaljubila.  Nedugo zatim, imala je još jednog lj.ubavnika po imenu Roy. Sedam godina kasnije Herman raskida sa Doli i prijavljuje je za Fredovo ubistv0. Za ubistv0 je saznao nakon što mu se Oto ispovjedio. Na kraju, Oto i Doli su bili slobodni jer se slučaj vodio kao zastario.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *