Upoznajte najzg0dniju medicinsku sestru na svijetu: Kad skine uniformu, vilice padaju do poda (Foto)
Breaking News

Upoznajte najzg0dniju medicinsku sestru na svijetu: Kad skine uniformu, vilice padaju do poda (Foto)

Kažu da je ona najzgodnija medicinska sestra na svijetu. Pogledajte kako izgleda: Mnogi kažu da je Loren Drejn najzgodnija medicinska sestra. Postala je veoma popularna, ima preko 4 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Dijeli savjete o mršanju, vježbanju i uopšte o zdravom životu. Iako nekada radi i preko 12 sati, ona vodi računa o sebi. Nalazi vremena za trening i naravno zdravo se hrani.Kaže da joj je fitnes pomogao da se preporodi.

Jedno vrijeme je bila pod stresom, umorna i opterećena zbog posla, a onda je  počela da se bavi fitnesom. Tada je počela da primjećuje razliku. Osim što je bolje izgledala bolje se i osjećala.  Više nije bila tako premorena. Osjećala se zdravije, svježije.

Zbog treninga je  njeno tijelo sada tako izvajano. Loren nije odustala od vježbanja čak ni tokom trudn0će. Kako kaže:” Trudnoća nije invaliditet. Sposobne smo, snažne, elastične, sposobne i predivne.  Ovdje možete da vidite kako to ona izgleda:

Ona koristi društvene mreže i stečenu popularnost da motiviše druge da uspiju, te da vode računa o sebi i svom zdravlju. Daje instrukcije za zdrav i izbalansiran način života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *