Mile Kitić ne izlazi iz izolacije: Kad vidite luksuz od 550.000 eura biće vam sve jasno, bazen usred sobe i bilijar
Breaking News

Mile Kitić ne izlazi iz izolacije: Kad vidite luksuz od 550.000 eura biće vam sve jasno, bazen usred sobe i bilijar

Mile ne izlazi iz kuće zbog k0r0ne, kada vidite gdje živi, biće vam jasno i zbog čega: Zbog trenutne situacije, svi apeluju da ostanemo u kućama. To nije bespotrebno, već zarad našeg dobra i dobra ostalih.

Mnoge poznate ličnosti su apelovale na svoje fanove da poštuju pravila. Tako npr. dijele snimke iz svog doma, pokazujući kako provode vrijeme u karantinu i sl.

Nedavno je u medijima bila vijest o hapšenju Radiše Trajkovića Đanija, Mitra Mirića i fudbalera Aleksandra Prijovića. Oni su bili u kafiću jednog hotela,  tu se skupilo više njih, iako su zabranjena okupljanja.

Kružile su informacije i da se među uhapšenima nalazio i Mile Kitić. Mile je te navode demantovao, rekavši da od 11 marta nije napustio svoj dom.  Rekao je da nije priveden  i da nije napuštao dom.

On je trenutno u  svojoj vili koja navodno košta 550.000 eura.  Njegova kćerka i on tu provode vrijeme, a obilazi ih kućna pomoćnica.  Imaju sve što im je potrebno. Mile ima sprave i vježba, kao i bilijar.

Kako kaže, supruga Marta se zadesila u Dominikanskoj Republici.  Ne može se sada vratiti, pa su joj produžili mjesec dana.  Ovdje možete da vidite kako to izgleda njihov luksuzni dom:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *