Karleuša ih sklonila sa ulice i udomila: Pjevačica oduševila javnost, evo kako izgledaju (Foto)
Breaking News

Karleuša ih sklonila sa ulice i udomila: Pjevačica oduševila javnost, evo kako izgledaju (Foto)

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko se bori za prava ljudi, prava životinja. Na njenim profilima možete vidjeti statuse koji upućuju na takva razmišljanja i aktivnosti.  Jelena je tako objavljivala snimke iz veterinarskih stanica  na kojima smo mogli vidjeti životinje kojima je pružena pomoć.

I ovaj put je uradila nešto humano. Udomila je dvije mačke, sklonila ih sa ulice. Objavila je sliku i dobila brojne pozitivne komentare. Vjerujemo da su se njene kćerke, Atina  i Nika posebno obradovale kućnim ljubimcima. Mačke sada imaju dom  i sigurne su. Pogledajte kako izgledaju:

Pjevačica je u zadnje vrijeme dijelila sa fanovima kako provodi vrijeme u karantinu i apelovala je na ostale da ostanu u svojim kućama. U ovom periodu ostavite hranu lutalicama.

Sada je dosta objekata zatvoreno i nemaju toliko mogućnosti  da nađu hranu.  Ne mislite da će vam životinje prenijeti k0r0nu.  Veća je šansa da ih vi zarazite. Nije utvrđeno da ostale životinje prenose ovaj virus.

Ukoliko je slijepi miš(određena vrsta)  bio prenosilac iste, ne znači da je svaka životinja. Ukoliko im ne želite pomoći, nemojte ni da im naudite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *