Registracija turiste nasmijala region: "Džaba ti BMW, zauvijek ćeš biti to što ti piše na autu"
Breaking News

Registracija turiste nasmijala region: “Džaba ti BMW, zauvijek ćeš biti to što ti piše na autu”

Registracija turiste nasmijala region do suza: Viđali smo tako razne naljepnice na autima. Viđali smo tako i razne registracije.  Registracije koje nisu poput onih klasičnih, već možemo da pročitao neku poruku iz njih.

Ovdje je riječ o tablicama koje su viđene u Zadru. Auto pripada nekome iz Češke, a pogledajte šta je to pisalo na tablicama i šta je to ostale vozače tako nasmijalo:

Neko je naravno slikao i objavio na internet.  Ubrzo su počeli da se nižu komentari kako će ta osoba koja vozi ostati “single” bez obzira na to što vozi BMW. Komentari su bili šaljive prirode.  Ipak, ovaj natpis nije vulgaran kao što se znalo desiti.

Prije bismo imali prilike vidjeti slike tako registarskih tablica koje su maltene bila ps0vka. Takvo nešto je već drugačije.

Bonus: “Muževa sestra je veoma lijena osoba.  Stalno izvlači pare od roditelja i njega.  Bukvalno propušta svaku priliku za posao. Pomognemo joj da napiše CV, pošaljemo, ali se ona ne pojavi na razgovoru za posao. Nije klinka, ima 25 godina. Ponaša se kao bezbrižno dijete. Život joj je sveden na kuću i izlaske.

U kućanskim poslovima ne pomaže, sve želi gotovo da dobije. Jedan dan je opet tako došla da traži pare. Nisam mogla da izdržim i izgalamila sam se na nju. Rekla sam joj da joj više ne pada na pamet da svima izvlači pare. Muž i njegovi roditelji trebaju nešto da urade, ne mogu je više ovako puštati. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *