Ko je žena 0vog opasnog frajera: Jedan detalj je ključan, vidite li ga? (Foto)
Breaking News

Ko je žena 0vog opasnog frajera: Jedan detalj je ključan, vidite li ga? (Foto)

Ko je žena ovog opasnog frajera? Nikada nećete pogoditi: U našim člancima ste imali prilike vidjeti razne zagonetke i igrice. Igrice traženja razlika, grešaka ili skrivenih detalja. te igrice su veoma interesantne. Pored toga što vas potaknu na razmišljanje, one vas i zabave.

Također, uz njih možete testirati svoju moć zapažanja.  Ovaj put vam donosimo još jednu interesantnu igricu. Mnoge je namučila, a isprobajte da li će tako biti i sa vama… Pogledajte ovu sliku i  pokušajte da odredite ko je žena  0pasnog momka:

I, koji je vaš odgovor? Obratite pažnju malo bolje na detalje.  Vjerovatno ste kao većina pomislili da je njegova žena ova koja je slično obučena kao on, ali onda bi bilo i previše lagano, zar ne? Ako biste malo bolje pogledali, vidjeli biste da žema broj 2 i muškarac imaju prsten.

I, da li je vaš odgovor bio tačan? Ako ste brzo donijeli pravo rješenje, onda to znači da imate odličnu moć zapažanja. Ako ipak niste mogli brzo da odredite, nemojte da se nervirate jer mnogi u tome nisu uspjeli. Nekome jednostavno ovakve igrice idu bolje, a nekome ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *