Svekrva mi je otkrila potpuno bizaran način čišćenja WC-a: Sve blista i miriše kao nikad
Breaking News

Svekrva mi je otkrila potpuno bizaran način čišćenja WC-a: Sve blista i miriše kao nikad

Jedna žena je na društvenim mrežama podijelila jedan rekli bismo bizaran način čišćenja WC-a. Korisnici interneta su bili u čudu kada su vidjeli šta je savjetovala, ali su se odlučili to da probaju. Naime, ona je napisala da je tu ideju čula od svekrve i da djeluje.

Riječ je o tome da je koristila pjenu ta brijanje. Da, dobro ste pročitali. Pjenu za brijanje je iskoristila za čišćenje WC-a i veoma je bila zadovoljna rezultatima koje je dobila. Potrebno je da samo uzmete pjenu za brijanje i njome pokrijete pločice, WC šolju.

Potom ostavite pjenu da djeluje nekoliko sati, pa onda saperite vodom. Bićete zadovoljni dobijenim rezultatima. Šta kažete na ovu ideju? Ko bi rekao da se i ovakva metoda može iskoristiti i biti učinkovita?

Dat ćemo vam još jedan savjet kojeg smo često davali kada je riječ o čišćenju. Možete iskoristiti jabukovo sirće. Natopite tkaninu i ostavite na površinu koji želite očistiti. Ostavite da djeluje pola sata ili duže, a onda saperite. Površine će blistati. Kamenac i tvrd0korne mrlje će nestati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *