Kao mala proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu: Svaki dan se šminkala i išla u solarij, a pogledajte je sad (Foto)
Breaking News

Kao mala proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu: Svaki dan se šminkala i išla u solarij, a pogledajte je sad (Foto)

Kao mala je bila proglašena za najljepšu djevojčicu. Svaki dan se šminkala i išla u solarij. Evo kako danas izgleda… U Americi su popularni izbori za ljepotu u kojima učestvuju djevojčice. Bizarno je da čak učestvuju i djeca mlađa od dviej godine, a ni u tom slučaju roditelji ne oklijevaju da ih šminkaju.

Djevojčice koje učestvuju u ovim takmičenjima su i same pod pritiskom njihovih iskompleksiranih majki. Majki koje ih tjeraju da putuju više sati po cijeloj državi zarad takmičenja, ali i da se pripremaju za ista.  Šminke,  perike, lažni zubi, lane trepavice  i ostali dodaci koje djevojčice na sebe stavljaju.

Čak ih vode i na potamnjivanje kože.  Edin Vud je bila jedna od tih djevojčica.  Majka ju je forsirala i slala na takmičenja širom zemlje. U svijet takmičenja ju je uvela kada je imala samo dvije godine.  Tjerala je na dijete, vodila u soalrijume, a  čak ju je tjerala da pije više energetskih pića dnevno.

Iako je opšte poznato da su ta pića štetna i da ih djeca ne bi smjela piti. Majka ju je čak  i tukla. Djevojčica je bila u l0šem zdravstvenom stanju. Kada se za to pročulo, njenoj majci je zaprijećeno kaznom i oduzimanjem djeteta. Tada se Edin povukla sa takmičenja. Imala je tada šest godina. Evo kako danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *