Znate li šta će se desiti ako kopirate novčanicu od 50 eura? Iznenadit ćete se (Video)
Breaking News

Znate li šta će se desiti ako kopirate novčanicu od 50 eura? Iznenadit ćete se (Video)

Saznajte šta će se desiti, ako kopirate novčanicu od 50 eura: Možda ste nekada pomislili kako bi bilo dobro da se novčanice lako mogu iskopirati i da se te kopije mogu iskoristiti. Svi koji ste mislili da je to lako, grdno ste se prevarili.

Da je tako jednostavno plagijata bi bilo na svakom ćošku. Jedan Youtuber je želio da pokaže šta će se to dogoditi, ako probate da kopirate novčanicu od 50 eura. Poslije prvom kopiranja je novčanica bila prošarana bijelim crtama. Pomislio je da nešto nije uredu sa kopir aparatom.

U trećem pokušaju je dio novčanice prekrio bijelom trakom i tek tada je dobio novčanicu bez crta na sebi. Problem je bio što je dio novčanice koji je prekriven, ostao kopiran i sa time. Možete pogledati video u kome je prikazano kako to sve izgleda:

I, šta kažete? Da li ste znali da to ovako izgleda ili ste mislili da  se novčanice lako mogu kopirati. Da se mogu lako kopirati, onda bi drugačija situacija bila i svi bi imali kopije koje bi koristili. Eto da znate kako će zavšriti pokušaji kopiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *