Djevojka s ožiljcima dopustila dečku da je vidi bez šminke: Njegova reakcija ostavlja bez teksta (Video)
Breaking News

Djevojka s ožiljcima dopustila dečku da je vidi bez šminke: Njegova reakcija ostavlja bez teksta (Video)

Djevojka s ožiljcima dopustila dečku da je vidi bez šminke: Shalom je sa 9 godina doživjela nešto veoma strašno. Na nju, ali i njenu sestru se izlio lonac vrelog ulja u radnji njene majke u rodnoj Nigeriji.

Zbog toga je ostala bez kose, a tragovi opekotina se i dalje vide na njenom licu, ramenima, vratu… U bolnici je provela nekoliko mjeseci, a zatim je otputovala u Ameriku gdje je podvrgnuta nizu operacija.

Ova 22-godišnjakinja je pokrenula Youtube kanal pod nazivom Shalom Black. Rijetko izlazi iz kuće bez slojeva šminke na licu i uvijek nosi periku. Priznala je da joj je zbog 0žiljaka bilo tešk0 i da ima pr0bleme sa samopouzdanjem.

Zato se krije ispod tih silnih slojeva šminke. Priznala je da se plašila i da li će je neki muškarac ikada prihvatiti. Ovaj put je snimila videu u kojem jednom dečku priznaje da joj se sviđa i pokazuje mu lice bez šminke, te skida periku.

“Radila sam na sebi kako bih imala samopouzdanje, želim se osjećati slobodno. Želim raditi ono što hoću, želim se oblačiti kako hoću.” Pogledajte kako je dečko reagovao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *