Pronašao svog dvojnika na fotki iz 1905. godine: Jedan detalj raspametio je sve (Foto)
Breaking News

Pronašao svog dvojnika na fotki iz 1905. godine: Jedan detalj raspametio je sve (Foto)

Mladić pronašao dvojnika na slici iz 1905. godine.  Da li je ovo moguće? Postoje mišljenja da svako  od  nas negdje na Zemlji ima svog dvojnika. Ovdje je riječ o jednom interesantnom slučaju. Naime, riječ je o muškarcu po imenu  Michael Koropisz koji je sasvim slučajno na internetu našao jednu sliku. Prvo je pomislio da je riječ o njegovoj slici,

a onda je saznao da je slika nastaala prije 115 godina.  Muškarac koji se nalazio na toj slici je bio isti on. Mogao se zakleti da je on. Michael je bio u š0ku.  Prije toliko godina je živio muškarac koji je bio skoro identičan njemu.

Muškarac sa starije slike je živio u Viktorijanskom obu, a interesantno je i da sam Michael voli da se oblači u tom stilu. Ova priča je mnoge zbunila. Pogledajte ovu sliku i uvjerite se u njihovu nejvjerovatnu sličnost:

Šta kažete na ovo? Kako biste vi reagovali da otkrijete da imate dcojnika ili da je postojao neko ko je, kao u ovom slučaju, živio u nekom drugom periodu, a bio je isti kao vi? Ovakvo nešto jeste svakako š0kantno i  zbunjujuće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *