Paka0 u jutarnjem programu: PaIma sav crven uIetio u studio i stresa0 AIeksandru sve u lice - Jovana pobIijedila (Video)
Breaking News

Paka0 u jutarnjem programu: PaIma sav crven uIetio u studio i stresa0 AIeksandru sve u lice – Jovana pobIijedila (Video)

Kako i9mamo prilike da ispratimo u Srbiji nije ništa bolja situacija nego u ostalim dijelovima BaIkana, došlo je do zatvaranja, a svi znamo koliko će to šte’te nanijeti ponovo ughostiteljskim objektima i ljudima kji zive od toga. Kako je Vučić rekao on će se potruditi da nadoknadi koliko toliko šte’tu kao što je i do sada radio. Kada pored Vučica pomenemo PaImu svi znamo ko je on, i da je on u JAgodini omiljeni. Mještani imenovanog mjesta su mu nedavno postavili spomenik, toliko o tome.

On često gostuje u raznim emisijama a mozemo slobodno da kazemo d aje najčešći gost na tv happy ali poekad gosstuje i na Pinku. Naime, on je sada kao što ćete imat prilike da u nastavku teksta vidite bio gost na tv happy i od pjevača Đanija koji je gostovao u istom termin je trazio da otpjeva pjesmu za Vučića. Jovana je pobIijedila kako se moglo vidjeti jer to nikako nije očekivala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *