Ha0s na internetu zbog oblačenja Jelene Đ0ković: ”Da li je moguće da imaš miIione, a 0vako sir0tinjski izgledaš.." - ona javno priznala “godinama nosim istu majicu i isti džins..”
Breaking News

Ha0s na internetu zbog oblačenja Jelene Đ0ković: ”Da li je moguće da imaš miIione, a 0vako sir0tinjski izgledaš..” – ona javno priznala “godinama nosim istu majicu i isti džins..”

Ljudi nikako da sgvat da odijelo ne čini čovjeka, da neko moze nositi najskuplje stvari a ustvari nemati novca, isto tako neko moze da nosi jako stare stvari a imati novca, to nije mjerilo. Nazalost danas se sve zasniva na izgledu, pa je nakon gostovanja u jednoj emisiji zena Novaka Đ0kovića elena naišla na niz l0ših komentara po pitanju njenog načina odjevanja, na šta se ona vrlo brzo oglasila i dala jasnu poruku svima.

Ona je rekla da mozda ona ne nosi glamuroznu odjeću, jer se u njoj ne osjeća prijatno, ona nosi ono što voli. Priznala je da ne troši dosta novca na odjeću, da joj to nije zadovoljstvo i smatra da je to sasdvim u redu i da to nikome ne bi smijelo smetati. Istakla je da jednu majicu moze nositi nekoliko godina ,da nema kompleks šta će joj ko reći zbog toga. Poslala je poruku da svi trebaju biti sretni, a ne lijepo obučeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *