Zbog nje pucaju brak0vi, sve žene u Srbiji Ijubomorne su na nju: 0va djev0jčica sa šiškama, danas je neviđena riba - evo ko je ona (Foto)
Breaking News

Zbog nje pucaju brak0vi, sve žene u Srbiji Ijubomorne su na nju: 0va djev0jčica sa šiškama, danas je neviđena riba – evo ko je ona (Foto)

Kako to obično i bude, ova djevojka je u svojoj prošlosti bila sasvim obična normalna djevojka, a onda je krneula da ima emotivne veze sa poznatim teniserima i fudbalerima. Ademom Ljaljićem je imala vezu, a imala je vezu i sa Viktorom Troickim. Sve ovo je narvno nju predstavilo u javnosti kao pozeljnu djevojku, a ona je bivala sve poznatija i popularnija ali  da ne krijemo, postala je jako pozeljna.

Sofiji Milošević je sa svojih 14 godina krenula da s ebavi manekenstvom, a njeni dosadašnji partneri su pokazali kakav je njne izbor. Ona voli dobro stojeće muškarce, ona je neko ko zeli u zivotu da uziva, da joj je lijepo, da se slika i da svoje slike objavljuje na društvene mreze. Kako ona kaze sve zene u Srbiji su ljubomorne na nju i njen izgled, ali ona ulaze kako kaze veliki trud u svoj ikzgled, ide redovno na treninge i zato i izgleda dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *