Poznata pjevačica doživjela najveći bIam u životu: “Prevari0 me sa muškarcem i to sa njim.." - kad vidite sa kime, neće vam biti dobro (Foto)
Breaking News

Poznata pjevačica doživjela najveći bIam u životu: “Prevari0 me sa muškarcem i to sa njim..” – kad vidite sa kime, neće vam biti dobro (Foto)

Mira Škorić je zasigurno jako poznata pjevačica, a kada su mediji pitali njene kolege da kazu šta misle o njoj, svi su skoro imali riječi hvale. Njena karijera je išla u jako dobrom pravcu, ali joj u ljubavi nije išlo najbolje, sve dok nije upoznala jednog čovjeka iz Njemačke.

Naime, ona medijima tada nije puno pričala, samo je rekla da je zadovoljna sretna i da je zaručio, pa je otkrila kako je poslije zaruka dao i njoj ključ od apartmana u Berlinu u kome je zivio. Ona je na osnou toa pomislila da bi mogla da ga iznenadi i otišla nenajavljena, ali on je kako su mediji poslije pisali iznenadio nju.

Naime, ona je otišla a kada je ušla u apartman svog voljeno zaručnika je zatekla s afa’rjerom nakrevetu, bili su bliski, a odmah je shvatila o čemu se radi, baciIa je prsten i odustala od svega. Tada se povukla iz medija i nije zeljela da daje ikakve detalje o toj situaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *