Lepa Lukić otvoreno o inti'mnim odnosima: U 0voj pozi najduže izdržim, nisam kao mlade 0ve – još u meni ima hljeba (Foto)
Breaking News

Lepa Lukić otvoreno o inti’mnim odnosima: U 0voj pozi najduže izdržim, nisam kao mlade 0ve – još u meni ima hljeba (Foto)

Lepa Lukić je preko 40 godina na sceni, ali kako stvari stoje i kako je njen zivot tekao, ona nije uspjela da se skrasi i da u starijim godinama odmara i uziva u plodovima svog do tadašnjeg rada. Ona je morala zbog financijske situacije i dugova koje je imala da uđe u jedan rijaliti program po imenu parovi, a tamo je  imala dosta izjava koje se nikada i nikako ne mogu zaboraviti.

Naime, ona je jednom prilikom pričala o odnosima in’timnim naravno, pa je kroz smijeh istakla da moze još uvijek nekoliko puta na dan, ali onda je sve iznenadila kada je rekla koja je to njena omiljena poza: Najdraza mi je poza kada sma ja dole, a gore nema nikoga.

Ovo je legendarna izjava o kojoj su pisali svi mediji, a njen smisao za humor je oduševio ljude širom regiona. Mnogi smatraju da ovakvo nešto nije prikladno za zenu njenih godina i njenog statusa, koje je vaše mišljenje o njoj i njenim izjavama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *