Srpska Baba Vanga 0psjednuta sa svih strana: Ljude Iiječi za 5 minuta - kiIometarske kolone čekaju da budu primljeni kod misteri0zne žene (Foto)
Breaking News

Srpska Baba Vanga 0psjednuta sa svih strana: Ljude Iiječi za 5 minuta – kiIometarske kolone čekaju da budu primljeni kod misteri0zne žene (Foto)

Kada su u pitanju proročanstva, moramo da priznamo da sve na sponekad zanima šta nas to čeka u budućnosti, ali ljudi se opet po tom pitanju dijele na dva dijela, oni koji ne zele da saznaju ali ih zanima i oni koji zele da saznaju. Oni koji žele da saznaju potrude se da dođu do bilo kakvih informacija, pa kao što i sami vidite u naslovu, niti jedna informacija o proročabnstvu ne moze proći bez imena Babe Vange koja je svima pogađala budućnost čak i jako poznatim zvijezdama sa domaće estradne scene. Svi su je posjećivali, a sada saznajemo da imamo Srpsku Baba Vangu.

Marina se nalazi u selu po imenu Mijajlica, ona ima 42 godine kako saznajemo. Ovo selo se nalazi kako saznajemo nedaleko od Leskovca, a uspjela je da uradi ljudima čuda ,oglasili su se mnogi koje je izIiječila od steti’liteta. Kolona auta je po kilmetar. Ako hoceet da vas primi, morate prespavati jednu no baš ispred njene kuće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *