Profesorka spavaIa sa učenikom više od 60 puta: Jadni đak otkrio biza'rna mjesta gde su bili - 0vo ne želite da vidite.. (Foto)
Breaking News

Profesorka spavaIa sa učenikom više od 60 puta: Jadni đak otkrio biza’rna mjesta gde su bili – 0vo ne želite da vidite.. (Foto)

Imali smo prilike da pričamo i pišemo danima o l0šim vijestima, ali sada vam donosimo jednu jako m0rbidnu vijest koja je sve izenenadila, mada ne bi trebala, jer se ovo dešava svakodnevno ,u svakom gradu, samo se ovakva pr0blematika škole gura pod tepih i o tome se ne priča.

Mi smo tu da prenosimo ovakve teme zbog prevencije, svaki roditelj treba da razgovara sa svojim djetetom i na taj način ustanovi da li možda ima pr0blema sa zI0stavIjanjem od strane učenka ili nastavnka.

Prošle godine je bila tema jedne nastavnice iz Hrvatske koja se udaIa za učenika, ali su preselili u Aust’riju jer su bili 0suđeni od strane okoline, ovdje se radi o velikoj ljubavi i hemiji. Ona je sada trudna, a on ide u školu, šta kažete na ovo?

Sada vam donosimo priču iz Am’erike o  Bridžet Sipera  koja ima 36 godina i otkrilo se da spava sa učenicima. Kkao saznajemo s jednim je spavala 60 puta. U pitanju je srednja škola u Nju Džersiju u Am’erici, a učenik ima 17 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *