Novi skandaI trese Srbiju: Evo sa kojim poIitičarem se Ceca guIiIa na spratu dok je žurka trajala u prizemlju - tek sad se sve saznalo
Breaking News

Novi skandaI trese Srbiju: Evo sa kojim poIitičarem se Ceca guIiIa na spratu dok je žurka trajala u prizemlju – tek sad se sve saznalo

Glavna tema koja se stišava je bila kada je Ceca prije nekoliko mjeseci objavila da je p0zitivna na v1rus, kao i njen sin. Prisjetimo se sve se desilo još davno, nakon slavlja povodom rođenja malog Željka, ali na svu sreću Bogdana i mali Željko su odmah te.stirani i bili su negat1vni. Ceca i Veljko Ceca i Veljko su na Dedinju bili u iz0laciji kako ne bi ugrozavali nikoga drugogo, a kako kazu mediji, sada kada je ona našla momka, počelo je da se priča kako je tada bila s nekim p0litičarem:

Oni su na Dedinju, a sada su do medija i javnosti dospjele informacije da se za vrijeme slavlja p0litičar po imenu Ivica Dačić nalazio na slavlju i da su on i Ceca otišli na sprat, i tamo se sami zadržali preko pola sata, prisutni gosti ,bar neki od njih su potvrdili to. Žurka se odvijala u prizemlju.

Dačič se provlačio kroz medije čim se saznalo da je ceca pozitivna, a što li? Čekat ćemo reakcije ove poznate pjevačice na ove spekulacije, koje su potvrđene od strane gostiju slavlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *