Nove odlike kriznog staba: Ukoliko ste preležali k0r0nu, za vas više ne postoje 0ve mjere - a evo i koje su mjere u pitanju (Foto)
Breaking News

Nove odlike kriznog staba: Ukoliko ste preležali k0r0nu, za vas više ne postoje 0ve mjere – a evo i koje su mjere u pitanju (Foto)

Kako imamo prilike da pročitamo krizni stab je uveo neke nove mjere i smatra da su jako ispravne. Naime, kako oni kazu i mediji prenose, oni smatraju d aje kućna iz0lacija besmislena za ljude koj isu primili drugu dozu vakcine i od nje je prošlo jedna do dvije sedemice. Nakon jedne do dvije sedmice razvijaju se antitijela i osoba ima imunitet, neće imati potrebe da ide u iz0laciju iako bude u direktnom kontaktu sa zara0zenom osobom.

On je dodao kako svaka osoba koja je već prelezala k0r0nu i od toga nije prošlo 3 mjeseca ne mora u izolaciju poslije kontakta sa osobom koja je za’razena, osoba neće morati čak ni na testiranje , da li je pozitivna, jer kako kazu, imunitet, i antitijela moraju trajati ustanovljeno je tri mjeseca kada osoba ima k0r0nu. Naime, oni su dali neke dokaze, kako kazu, neke ljude su tri mjeseca svakodnevno testirali na k0r0nu nakon što su je odlezali i bili su u potpunosti sa imunitetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *