Legenda iz Srbije, spavaIa sa preko 60.000 muškaraca: Ispovijest najpoznatije dame n0ći iz L0znice - "Imam desetero djece, nijedno ne zna oca, 0vaj je najpoznatiji.." (Foto)
Breaking News

Legenda iz Srbije, spavaIa sa preko 60.000 muškaraca: Ispovijest najpoznatije dame n0ći iz L0znice – “Imam desetero djece, nijedno ne zna oca, 0vaj je najpoznatiji..” (Foto)

Vida Kokić ima 48 godina je na sebe skrenula veliku pažnju, a svojim učešćem poslije ove priče u rijaliti programu Parovi je odmah prvog dana digla veliku prašinu i nastao je pravi s.kandaI o kome su pisali svi mediji. Naime, ona je naišla na 0sudu ljudi kada je iznijela svoju priču, ali izgleda da je njen krajnji cilj bio da se o njoj piše i da postane poznata, kao što i jeste Preko 30 godina se bavim pro.stitu.cijom i mogu da kažem da sam sigurno zadov0ljila oko 60 000 muškaraca.

Ja tokom odnosa nisam koristila zaš’tite, deset puta sam ostajala u dru.gom stanju, i nikada nisam po.bacila, svu djecu sam rodila i dala na usvojenje i njihov život se nastavio. Nikada nisam znala da štetim i rasporedim pare, pa sada možda nemam šta da jedem ponekad. Kroz svoj posao sam zaradila na milione eura, ali eto, kao što reko, nisam znala s tim. – rekla je novinarima Vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *