Djevojčica provjerila da li roditelji spavaju, pa ušla kod sestre u sobu: Onda se cijelom ulicom pr0Iomio vrisak - niko ne može vjerovati da je 0vo napravila rođenoj sestri (Video)
Breaking News

Djevojčica provjerila da li roditelji spavaju, pa ušla kod sestre u sobu: Onda se cijelom ulicom pr0Iomio vrisak – niko ne može vjerovati da je 0vo napravila rođenoj sestri (Video)

Kler Miler je kako saznajemo djevojčica od 14 godina  a sad aje na optuzeničkoj klupi jer je 0ptuzena da je svoju pet godina stariju sestru Heien ub1la. Kako saznajemo, svi su spavali, roditelji  sestra kada je ona ušla i ub1la je, pa onda otišla i sama pozvalap oliciju dok su njeni roditelji još spavali. Kada je došla policija otac je pIakao ,majka je bila van sebe u svakom smislu, komšije su čule vrisk0ve i izašle su na ulicu, sve je bilo jez1vo, a stručnjacima je bilo čudno samo jedno:

 

Oni kazu da je Kler bila uračunljiva jer je odmah pozvala p0liciju, ali sa druge strane, njena smirenost i sve što je uradila dokazuju njenu neuračunljivost. Oni su rekli d aće istraziti ovo ne.djelo, kako kazu dokaz im je što je nazvala mlađa kćerka i što je po sebi imala k’r od svoje sestre. Ona još nije ništa priznala, ali kako kazu, ako je to ona uradila, vrlo brzo će past pod pritisak i reci da jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *