Medicinska sestra u k0vid bolnici tajno snimala dvoje doktora u žest0k0j akciji: Mislila da ih ucjenjuje - nije mogla ni da pretpostavi da će je 0vo snaći..
Breaking News

Medicinska sestra u k0vid bolnici tajno snimala dvoje doktora u žest0k0j akciji: Mislila da ih ucjenjuje – nije mogla ni da pretpostavi da će je 0vo snaći..

Kada je u pitanju tema svarerisanja, prije nekoliko godina je urađeno istraživanje koje je dokazalo da su medicinski radnici jedni d najveći švarela, al im ito ne možemo sto postono potvrditi, jer je to od osobe do osobe, ne možemo na osnovu jedne klinike gdje je vršeno istraživanje generalno pričati o svim medicinskim radnicima, slažete li se?

Danas donosimo jednu priču koja je povezana sa uvodom, sve se desilo u Rumuuniji, prenose mediji , u jednom manjem gradiću. Jedna medicinska sestra i glavni doktor preko kojeg se i zaposlila su svaki dan u toku smijene vodili Iju.bav a danas su ove informacije objavljene i potvrđene.

Ništa od ovog ne bi bilo toliko stra’no da se sve ovo nije dešavalo u k0vid b0lnici u kojoj se nalazi veliki broj hitn1h slučajeva kojima je potrebna stalna njega i nagledanje. Da se to dešavalo u toku pauza, kažu ostali, ne bi ništa rekli ,ali u toku smijene je takvo nešto nedopustivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *