Velike nev0Ije u bračnom raju Zdravka Čolića: Po prvi puta iskreno progovorio o svojoj ženi Aleksandri i š0kirao sve - "one su krive za sve" (Foto)
Breaking News

Velike nev0Ije u bračnom raju Zdravka Čolića: Po prvi puta iskreno progovorio o svojoj ženi Aleksandri i š0kirao sve – “one su krive za sve” (Foto)

Kada pomenemo njegovo ime i prezime, moramo da kazemo da je ovaj čovjek oko 50 godina na estradnoj sceni i nije ni čudo što je uspio postići toliko, ali on ne odustaje, kako kaze čeka da se smiri situacija koja je sada kako bi mogao nastaviti odrzavati svoje nastupe tamo gdje je i planirao. On neprestaje ne zaostaje, snima pjesme i izbacuje.

On je u jako skladnom braku iz kojeg su na svijet došla divna djeca, ali malo kad voli da priča o svojoj porodici. On ponekad i priča o djeci, voli ih najviše, ali o svom braku ne priča skoro pa nikad, pa su mediji bili iznenađeni kada je sada otkrio jednu tajnu iz braka. Rekao je za medije šta njegovu zenu najviše ljuti kod njega:

Ona se najviše naljuti samo zbog jedne stvari, kada ne znam da kazem ne, ali ne njoj, nego djeci. Jako sam mekan i popustljiv, što ona ne moze da podnese, ona je ta koja umije da podvuče crtu što je pozitivno, jer imamo samim tim lijepo odgojenu djecu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *