Srbija u š0ku, evo šta se desilo, oglasila se i Seka Aleksić: Uhapšena dadiIja (51) koja je davala bebi Iijekove za smirenje - dr0giraIa dijete.. (Foto)
Breaking News

Srbija u š0ku, evo šta se desilo, oglasila se i Seka Aleksić: Uhapšena dadiIja (51) koja je davala bebi Iijekove za smirenje – dr0giraIa dijete.. (Foto)

Kao što po samom naslovu vidite, danas donosimo jednu vijest koja treba da se širi, ovo treba da bude uzp0zorenje, ovo treba da bude veliki apeI za sveroditelje, d ane smiju nikako svakom povjeravati svoje dijete. Moraju dobro obratiti paznju na to, jer je i ova zena kako su rekli roditelji male djevojčice kada je došla na razgovor za taj posao ibla najbolji kandidat, zena od 51nu godinu koja je odgojila troje djece, koja zna sa djecom..

Naime, poslije se ispostavilo kako je ta zena maloj bebi koju je čuvala davala svakodnevno lijekove za smirenje, kako kazu roditelji oni su primjetili jer su pronašli u sobi od bebe jednu tabletu, pala joj je slučajno i nije je mogla pronać. Pitali smo je kakva je to tableta ona je rekla za stomak, ali ja majka djeteta je odnijea u apoteku i rekli su da je za smirenje.

Majka je mislila da ih pije dadilja pa je stavila kameru i onda je vidjela šta se dešava, pozvala p0liciju, a dadilja je odmah odvedena u pritv0r.Povodom ove teme se oglasila i Seka koja je strašno os+duila sve ovo, jer kako kaze ona je majka i mora da reaguje ,to je strašno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *