Srbija u nevjerici, razveIa se, a sina ostavila kod oca: Snaha Lepe Brene r0niIa suze, ne može sebi da dođe - "sve je bilo dobro, dok se nije pojavila ona" (Foto)
Breaking News

Srbija u nevjerici, razveIa se, a sina ostavila kod oca: Snaha Lepe Brene r0niIa suze, ne može sebi da dođe – “sve je bilo dobro, dok se nije pojavila ona” (Foto)

Kao što po samom naslovu vidite danas smo se fokusirali na domaće estradno nebo, a kako stvari stoje oni su skoro dosegli samo dno jer nemaju posla mjesecima. Imali smo prilike do sada da ispratimo sva dešavanja i izjave koje su davali pjevači i pjevačice kada je posao i nestašica u pitanju, a široke narodne mase nisu bile bap razumne prema njima, sudeći po komentarima.

Sada ćemo prenijeti priču koja se tiče Aleksandre Prijović, snajke Lepe Brene i Bobe, a žene Filipa Živojinovića. Svi znamo da joj je ovo prezime i ova porodica bili od velike pomoći pri izgradnji karijere, a ona je na svijet donijela malog Aleksandra koji je nedavno napunio godinu dana.

Ona je kako prenose mediji zapIakala ispred tv ekrana kada je Snežana Bosančić pred kamerama zapjevala pjesmu po imenu tebi majko misli lete. Njih je pogodila i priča ove žene, koja je rekla kako je zapravo sin prijavio na takmičenje. Zajendo sa Aleksandrom da navedemo je se rastužio i crnogorski glumac Mima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *