Novi ekskIuzivni detalji iz 0ptužnice: Evo na čijim pantolama je pronađena k'rv pjevačice JeIene Marjan0vić - sve se mijenja (Foto)
Breaking News

Novi ekskIuzivni detalji iz 0ptužnice: Evo na čijim pantolama je pronađena k’rv pjevačice JeIene Marjan0vić – sve se mijenja (Foto)

Ovih dana ukoliko pratite pomno medije, mozete da vidite da se tema ovog ub1stva ponovo pokrenula jer su došli do novih dokaza, kako kazu, stručnjaci su sada uvjereni da je JeIena smak’nuta kod kuce ili nekom drugom mjestu pa donešena na nasip, jer je sve što su oni istrazivali do sada ukazalo da polozaj tijela nije prirodan za sm’rt, da kr’vni oko nje nije bilo onoliko koliko bi trebalo, ali svi zele da znaju jedno:

Ko je to uradio i zašto? Taj neko je jednu malu djevojčicu ostavio bez majke i za to mora da odgovara, mišljenje je brojnih ljudi. Ono što mnoge brine je da neće Z0ran na kraju završiti u zatv0ru koji moze biti i preko 40 godina za ovakvo ub1stvo. Naime, svi znamo da su na njegovim pantolama pronađene kapi kr’vi koje su odgovarale njegovoj zeni. Otkud tu? Moramo da kazemo i da jeste on bio prvi 0sumnjičeni ali zbog nedostatka dokaza je pušten i više nije na met’i bar sad za sad, kako kazu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *