Ana Brnabić nije jedina, Srbija u š0ku: Anđelka uhvaćena u strastven0m zagrljaju sa 0vom Srpkinjom - jezici radili na sve strane , evo i slike poljupca (Foto)
Breaking News

Ana Brnabić nije jedina, Srbija u š0ku: Anđelka uhvaćena u strastven0m zagrljaju sa 0vom Srpkinjom – jezici radili na sve strane , evo i slike poljupca (Foto)

Svi znamo da je Ana Brnabić od samog početka bila iskrena po pitanju emotivnog statusa, naime, ona je stala pred ljude sa svojom djevojkom i nije zeljela da to krije. Vjerujemo da u javnom svijetu postoji još ovakvih ali se kriju, u politici ponajviše. Kao što vidite danas je tema poznata glumica Anđelka Prpić.

Ona je na sam vrh svoje karijere došla nakon serije koja je bila humorističnog karaktera po imenu ANdrija i Anđelka. Nakon ove serije su je svi sp0padali, zeljeli su da glumi u brojnim serijama, a ona je sada zaigrala u seriji po imenu Neka ide zivot, i u jednom trenu je sve š0kirala svojim postupkom.

Jasno je nama da svaka glumica mora obavljati razne scene, zato svako ne moze da bude glumac. U toku jedne epizode ona se strasno poljubila sa Paulinom Manov koja u ovoj seriji glumi zenu po imenu Silvana, pogledajte i sami fotografiju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *