Kćerka i otac se zaIjubiIi: BiIi u vezi šest godina i dobili dvoje djece, a onda je za njih uslijedila 0paka kazna - evo šta se desilo
Breaking News

Kćerka i otac se zaIjubiIi: BiIi u vezi šest godina i dobili dvoje djece, a onda je za njih uslijedila 0paka kazna – evo šta se desilo

Jako je ružno pročitati ovakvu vijest, ali naše je da vam prenosimo sve što se dešava u svijetu i što može da na bilo koji način utiče na vašu svijest i da izazove promjene u društvu. Ovo se desilo u Novom Zelandu, kćerka od 16 godina je počela emotivnu vezu sa svojim o.cem, ali to nije najgora stvar koja se desila, oni su se toliko, kako prenose njihovi mediji zaljubili da su iz te silne ljubavi dobili i dvoje djece, dva potomka. S hodno njihovom zakonu oni su odmah morali na suđenje jer su počinili in.ces.

Oni su tada dobili presudu zabrane približavanja jedno drugom u roku trajanja od 2 godine, međutim, oni su to prekršili, pa im se sudski postupak za in.ces obnovio. Ona sada ima 22 godina, a njen ota.c, to jeste njen emotivni partner ima 47 godina.

On je usvojen, a kćerku sa kojom je sada je dobio upravo sa tom ženom koja ga usvo.jila, psiholozi rade na ovom slučaju, jer smatraju da je on manipulator koji je genetski podložan emotivnim vezama sa bliskim ljudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *