Ružica Jakšić (82) se udaje za mlađeg: Evo gdje će živjeti, luksuz da ti stane pamet, a tek da vidite ko je mIadoženja - tinejdzer za 0vu starku.. (Foto)
Breaking News

Ružica Jakšić (82) se udaje za mlađeg: Evo gdje će živjeti, luksuz da ti stane pamet, a tek da vidite ko je mIadoženja – tinejdzer za 0vu starku.. (Foto)

Kada pomenemo Ruzicu ,svi znam oda je ona jako cijenjena od strane zena pa i muškaraca na ovim prostorima. Ona ima svoj stav koji zene jako rado podrzavaju, ona je neko ko godine ne broji, jer kako je i sama prije nekoliko dana rekla dok je gostovala u jednoj emisiji, godine su broj, a onaj osjećaj u grudima samo je tvoj. Drugim riječimaona se osjeća jako mlado, iako je napunila 82 godine.

Ona se ponaša i oblači moderno, u skladu sa onim kako se osjeća. na je otkrila da je trebala i da s euda za dosta mlađeg muškarca koji je iz Italije, ali e k0r0na bila ta koja im je poIjuljala planove, ali kada je vidjela da je cijeli svije tu ha0su odmah se pomirila sa tim. Ona je rekla da će zivjeti u stanu na vodi u Beogradu i da je to vjenčani poklon koji je dobila od svog dragog. Godine su samo broj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *