Čovjek iz Srbije izdaje 0vu vikendicu za 200 eura na noć: Čekajte da vidite unutrašnjost, je li moguće 0vo - sve javno objavljeno, nevjerica.. (Foto)
Breaking News

Čovjek iz Srbije izdaje 0vu vikendicu za 200 eura na noć: Čekajte da vidite unutrašnjost, je li moguće 0vo – sve javno objavljeno, nevjerica.. (Foto)

Da su sve stvari poskupile nakon kor0ne i prošle godine nama je jasno, od hrane, smiještaja i ostalih stvari, a povećanje plate nisu. Naime, kako je došlo do p0licijskog sata i zatvaranja svih ugostiteljskih objekata prošle godine, svi su počel id acijene vikendice koje su daeko od grada i na koima mogu da se vesele bez ometanja p0licije i drugih prijava, jer kako znamo, danas je sve ka’znjivo i zabranje su privatna okupljanja.

Sada s eoglasio jedan čovjek koji je iznajmio vikedicu nedaleko od Zrenjanina, za noć u toj vikedici su dali 200 eura, naravno oekivali su nešto jako uređeno,  akada su došli slikao je unutrašnost, nemaju unutra ni wc, nego su morali ići vani, nisu mogli ni vatru da naloze, a napolju je bio veliki minus. Sve ovo je obavio po cijenu da snosi posljedice, samo je zelio sve da upozori da ne idu kod ovog čovjeka na vikedicu jer previše obeća a ne dobijete ništa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *