Poznata pjevačica doživjela neviđeni bIam, došla na snimanje bez ga.ća: Sve se vidi pa čak i žbun - 0vo joj nije trebaIo, fanovi u š0ku(Foto)
Breaking News

Poznata pjevačica doživjela neviđeni bIam, došla na snimanje bez ga.ća: Sve se vidi pa čak i žbun – 0vo joj nije trebaIo, fanovi u š0ku(Foto)

Edita Aradinović je svima poznata prvenstveno po svojoj karijeri koju je gradila u grupi po imenu Ministarke, ali kada je počela da pravi solo karijeru o kojoj sanja svaki pjevač, naišla je na mnoge prepreke, o kojima je javno pričala. Ona je uvijek voljela da pokazuje svoje tijelo, koje je jako lijepo i izoblikovano, ali sada je uradila nešto što od nje niko nije očekivao.

Iznenadila je široke narodne mase potrebom da se toliko pokaze, pa da kako su rekli na snimanje došla bez 0djeće, cijeli žbun se vidi, da li je ovo moguće. Sve ovo su pisali ljudi na društvenim mrežama, kada je objavljena njena fotografija.

Da stvari budu g0re, ona je snimljena kako pozira na.ga u smom peškiru, ali ona se ponosila s tim ,pa je tu sliku podijelila i na svoje društvene mreže na kojima je jako aktivna. Instagram je g0rio poslije od komentara, a neke smo naveli u samom tekstu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *