“Napolje mogu samo oni koji se hoće vak'cinisati..": Cijela Srbija na nogama zbog 0ve izjave, evo šta je odlučeno (Foto)
Breaking News

“Napolje mogu samo oni koji se hoće vak’cinisati..”: Cijela Srbija na nogama zbog 0ve izjave, evo šta je odlučeno (Foto)

Kako imamo prilike da pratimo danima se spekuliš kako će na prostoru Srbije doći do p00štrenja mjera kada je k0r0na u pitanju. Kako je izjavio Nebojša Lađević, jako cijenjen čovjek u ovim krugovima, on smatra da vakc’inacija mora da se pojača, kak obi se preventivno djelovalo, ali isto tako smatra da svaki čovjek pojedinačno mora da misli na k0vid b0lnice i iscrpljene radnike koji su tamo.

On je rekao da bi najviše volio kada bi se onemogućilo kretanje svih onih koji ne zele da prime vak’cinu, ali to ne znaj uje li moguće i je li u skaldu sa sakonom. Poslije je dodao da se slaze sa K0nom i da se mjere moraju p00štriti, ali da bi on imao mjere uk0ra, kao u školi. Za sve one koji prave privatne žurke, koje ne smiju, uveo bi određeno vrijemd a volontiraju  ub0lnicama kako bi se osvijestili.. Mogli bi se s obzirom na broj vak’cinisanih izvući, ali ljudi su necivilizovani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *