Čovjek na sahr.ani opIakivao ženu, a onda mu ona prišla s leđa, "živa je..": Fras dobio kad je shvatio šta se desilo (Foto)
Breaking News

Čovjek na sahr.ani opIakivao ženu, a onda mu ona prišla s leđa, “živa je..”: Fras dobio kad je shvatio šta se desilo (Foto)

Bensi Mensah je čovjek koji je na osnovu svog neobičnog slučaja dospio u zizu interesovanja širokih narodnih masa. On dolazi iz Gane, a kao što u samom naslovu vidite sve je počelo kada je on krenuo svojoj voljenoj supruzi na gr0blje, sa sobom je poveo kako kaze sina koji ima 11 godina, njihovo zajedničko dijete.Posljednji 0proštaj. Njegova zena je u 32goj godini zivota ub1jena, ne radi se o prirodnoj sm’rti, što ih je tištilo, naravno.

Brojni prijatelji su bili na oproštaju i rodbina, a onda su svi ostali u š0ku kada se ona pojavila iz njegovih leđa, pukla mu je ša’mar i rekla kako je ziva, zahvaljujući jednom detektivu. Naime, on je bio u vez isa drugom zenom, s njom je bio nesretan i naručio je njeno ub1stvo, vjerovali vi to ili ne, ali ona je sve ispričala p0liciji i na licu mjesta su ga uhapsili. Niko nije ovako nešto mogao ni da sanja, mnoge strefio fras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *