Profesorica sam, imam 40 godina i biIa sam sa svojim maI0Ijetnim učenikom: DopustiIa sam mu da me zvjerski zad0v0Iji - nisam znala da u tako stidnom dečku Ieži lavIja strast (Foto)
Breaking News

Profesorica sam, imam 40 godina i biIa sam sa svojim maI0Ijetnim učenikom: DopustiIa sam mu da me zvjerski zad0v0Iji – nisam znala da u tako stidnom dečku Ieži lavIja strast (Foto)

Imali smo prilika do sada da pročitamo razne ispovijesti, ali ova je obišla široke prosote i roditelji su jako burno reagovali na ovo, s obzirom da žena koja je napisala ispovijest nije navela u kojoj školi radi, pa je bacila sumnju na sve:

Ja sam učiteljica godinama radim u školi i sada imam 40 godina, djeca kažu da su to čeitir banke, pa sam se i ja počela tako izražavati. Imala sam jednog učenika, četiri godine sam mu bila razredna, bio je jako miran i povučen, ali sam vidjela da u njemu čuči veliki potencijal.

Pitala sam ga jednog dana da li želi da mu pokažem neke stvari koje do sada nije radio, bio je stidan i šutio, počela sam ga voditi do wc-a i on je išao za mnom, mogu reći da je uspio da zad0v0lji moje zahtjeve, jako sam zadovoljna prava je zvijerka. Nadam se da se ovo neće odraziti na moj posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *