Ako mokrite pod tušem odmah prestanite: Evo šta će vam se desiti - iznenadit ćete se (Foto)
Breaking News

Ako mokrite pod tušem odmah prestanite: Evo šta će vam se desiti – iznenadit ćete se (Foto)

Svaki čovjek na ovom svijetu ima određene navike, neke navike su toliko dugo prisutne kod nekih ljudi, d aih oni svrstavaju u svakodnevnicu i za njih je to sasvim normalna pojava, a nisu ni svjesni koliko je to rijetka pojava. Počet ćemo od ove u naslovu, pa ćemo vam reći da sebi postavite pitanje, da li m0krite za vrijeme tuširanja i koliko često to radite? Da li je to vaša navika?

Moramo d akažemo kako su stručnjaci proveli jedno istraživanje i dokazali da postoji top pet stvari koje su jako 0gavne i odvratne, ali su zdrave, to jeste svi oni koji ih rade to je dobro za njihovo zdravlje, pa ćemo krenuti od mokrenja u tušu:

Ako mokrite u tušu, budite sigurni da je to jedna vrsta zaštite da vam se gIjivice ne stvore na nogama, jer ih am0nijak i kiselina iz m0krače un1štavaju. Pod broj dva je pIjuvanje: Dosta ljudi pljuje javno, ali kako kažu stručnjaci to je zdravo, jer izbacuju sve bak+terije koje se nakupljaju. Pored toga, još 3 stvari su: Korištenje zvakaćih guma, ispuštanje vjetrova, podrigivanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *