Stjuardesa u avionu primjetiIa jako čudan par: 0stavila je poruku djevojčici, a istina je sve š0kiraIa - obratite pažnju ubuduće na 0vaj detaIj (Foto)
Breaking News

Stjuardesa u avionu primjetiIa jako čudan par: 0stavila je poruku djevojčici, a istina je sve š0kiraIa – obratite pažnju ubuduće na 0vaj detaIj (Foto)

Do sada smo imali prilike da vas izvještavamo o raznim situacijama koje su se dešavale u avionu, ali ov stjuardesa je uspjela da primjeti jednu zaista rijetku situaciju koja se desila između Seattle-a u San Francisku.

Ona je uspjela da u masi putnika vidi jednu malu djevojčicu i pored nje muškarca a bili su jako čudni i kako je rekla oni se nikako prema njoj nisu uklapali u obične putnike, u skupinu putnika. Detalji koji su joj privukli pažnju je djevojčica, koja je bila kako kaže zapuštena i imala raščupanu kosu, a to se rijetko viđa na tim mjestima.

Sheila je prišla njima i pitala da li im nešto treba, gospodin koji je bio kraj djevočice je sjedio sređen, uznemirio se, a kada je on otišao do wc-a Sheila je napisala djevojčici na papiriću, da li je ote.ta? Djevojčica je klimnula glavom. Kada su sletili policija ih je dočekala i privela čovjeka, a djevojčicu su vratili kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *